Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online fordító frogramok képes leírás - Szótár.tlap.hu
részletek »

Online fordító frogramok - Szótár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szotar.tlap.hu » Online fordító frogramok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Angol-Magyar Online fordító

Angol-Magyar Online fordító

A MorphoLogic ingyenes nyelvészeti szolgáltatásokat nyújt: szövegfordítás, weblapfordítás, szótárak, hangos beszéd, nyelvfelismerés, helyesírás, többnyelvű keresés és mondatelemzés. Fordítóprogram a magyar és 12 másik nyelv között!

Eszperantó-magyar fordító

Eszperantó-magyar fordító

Internetes eszperantó szótár és eszperantó fordítássegítő program. Nem csak eszperantó szavakat, de max. 500 karakter hosszú eszperantó mondatot vagy eszperantó szöveget dolgoz fel. Magyar-eszperantó irányban is használható.

Free Translation

Free Translation

SDL is the world's number 1 provider of free and professional language translation services for websites and documents. Translate from English to Spanish, French, German, Italian, Chinese, Dutch, Portuguese, Russian and Norwegian.

Google Fordítás

Google Fordítás

A Google ingyenes online fordítási szolgáltatása azonnal lefordítja a szövegeket és a weboldalakat. A fordító szolgáltatás a következő funkciókat támogatja: magyar, albán, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, filippínó, finn, francia, galíciai, görög, héber, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, máltai, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán, vietnami

MorphoLogi

MorphoLogi

MorphoLogic, A programok angol-magyar és magyar-angol irányban fordítanak. A programjaink beépülnek a különféle alkalmazásokba, ezért külön is kapható a MorphoWord az Office termékekhez, a MorphoWeb a böngészőkhöz, illetve a csomagban ezeket együtt tartalmazó MorphoWo

Hirdetés
Német-Magyar fordítóprogram

Német-Magyar fordítóprogram

Német-Magyar Magyar-Német online fordítás, német fordítóprogram Online fordító szolgáltatások Ingyenes online weboldal és szöveg fordítás németről magyar nyelvre. Az oldal által végzett gépi fordítás nem tökéletes, viszont hasznos lehet azok számára, akik nehezen boldogulnak a fordítással. Szövegfordító Írja be vagy másolja be a szöveget egyik felhasználói programjából. Web fordító Tetszőleges weboldal online fordítása az eredeti kinézet megtartásával.

Online fordítás - TransWord

Online fordítás - TransWord

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Online német-magyar fordító

Online német-magyar fordító

Ingyenes online weboldal és szövegfordító. Online fordító szolgáltatások Ingyenes online weboldal és szöveg fordítás angolról, németről magyar nyelvre. Az oldal által végzett gépi fordítás nem tökéletes, viszont hasznos lehet azok számára, akik nehezen boldogulnak a fordítással. Szótár Szó és kifejezés fordító angolról-magyarra, magyarról-angolra, németről-magyarra és magyarról-németre. Szövegfordító Írja be vagy másolja be a szöveget egyik felhasználói programjából. Web fordító Tetszőleges weboldal online fordítása az eredeti kinézet megtartásával.

Weboldal és szövegfordító

Weboldal és szövegfordító

Online fordító szolgáltatások Ingyenes online weboldal és szöveg fordítás angolról, németről magyar nyelvre. Az oldal által végzett gépi fordítás nem tökéletes, viszont hasznos lehet azok számára, akik nehezen boldogulnak a fordítással. Szótár Szó és kifejezés fordító angolról-magyarra, magyarról-angolra, németről-magyarra és magyarról-németre. Szövegfordító Írja be vagy másolja be a szöveget egyik felhasználói programjából. Web fordító Tetszőleges weboldal online fordítása az eredeti kinézet megtartásával.

Tuti menü