Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvoktatás képes leírás - Szótár.tlap.hu
részletek »

Nyelvoktatás - Szótár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szotar.tlap.hu » Nyelvoktatás
Keresés
Találatok száma - 22 db
Akciós nyelvkönyvek, szótárak - konyvkapu.hu - Angol, német

Akciós nyelvkönyvek, szótárak - konyvkapu.hu - Angol, német

Nyelvvizsga előtt állsz és egy jó nyelvkönyvet keresel, amiből felkészülhetsz a vizsgára? A konyvkapu.hu oldalon kedvedre válogathatsz a különböző nyelvű és szintű nyelvkönyvek közül. Online könyvesboltunkban angol, francia, német, orosz, olasz nyelvű szótárakat is találsz, így könnyűszerrel sajátíthatod el a kiválasztott nyelvet. Nyelvkönyvek, szótárak óriási kedvezményekkel, akciós áron! Ez a Könyvkapu!

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelviskolánkban beülhet egy ingyenes próba angolórára. Angol nyeltanfolyamunkon egy olyan módszerrel oktatunk nyelvet, ami sokkal hatékonyabb az eddigi angol oktatásnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulásban a pozitív élményekre. Ezek segítik elő a hatékony Angol oktatást és tanulást. Minden pozitív élményhez könnyebben társítunk információt, így az Angol nyelv elsajátítása is egyszerűvé válik. A gyermekek is a környezetükből intuitív módon tanulnak. Mi ezt ültettük át a gyakorlatba, így elmondható az, hogy nincs magolás a szótárakból és unalmas feladatgyűjtemények kitöltése. Egy relaxációs folyamattal kezdjük el az Angol oktatást és azzal is fejezzük be. Ez segít hozzá minket a frissen megszerzett tudás rögzítéséhez.

Angolul az interneten

Angolul az interneten

Ingyenesen használható interaktív angol nyelvi tesztek kezdő, középhaladó nyelvtanulók számára, amelyek megoldásuk után egytől-egyig leellenőrizhetőek. Cikkek, hírek szövegértés gyakorlására, szintén ellenőrző kérdéssorokkal. Hanganyagok, nyelvi játékok, üzleti angol nyelvi szekció, dalszövegek és egyéb feladatok.

Avasi Nyelviskola

Avasi Nyelviskola

avasi nyelviskola, angol nyelvtanfolyam, spanyol nyelvtanfolyam, német nyelvtanfolyam, tanfolyamok, nyelvoktatás, nyelvoktatás miskolc, tanfolyamok miskolc, nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

Nyelviskolánkban egyedi tanítási módszerrel tanítunk, így tanulóink saját időbeosztásuk szerint tanulnak egyéni haladási ütemben angol tanfolyamainkon. Reggel 9-től este 9-ig, és hétvégén szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk. A csoport indulásra sem kell várni, bármelyik nap elkezdhető a tanfolyam.

Brave Nyelviskola

Brave Nyelviskola

Brave Nyelviskola provided by Bravenet.com

Budaörsön nyelviskola

Budaörsön nyelviskola

Budaörsön lakó, nyelvet tanulni vágyók nyelviskolája

Hirdetés
Concord Nyelviskola

Concord Nyelviskola

Concord Nyelviskola - Nyelviskola az üzleti élet szolgálatában! Kihelyezett céges nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás.

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola - Hatékony nyelviskola kedvező feltételekkel Budapesten a VI. kerületben. Angol, német, olasz nyelvtanfolyamok Budapesten az Oktogon mellett. Üzleti, általános, egyéni és kiscsoportos nyelvórák. Nyelvtanfolyamok a kezdő szinttől a profiig valamint a gyakorolni vágyóknak.

Educomm nyelviskola

Educomm nyelviskola

nyelviskola,nyelvtanfolyam,e-learning,online angol,online német,internetes nyelvoktatás,online nyelvtanfolyam,távoktatás,angol tanfolyam

Gyermek angol oktatás, Angol nyelvtanfolyam

Gyermek angol oktatás, Angol nyelvtanfolyam

Angol nyelviskolánkban megtanítjuk gyermekét angolul írni, olvasni, valamint angolul beszélni. Diákjaink egy része már beszélnek angolul, de alapozó programot is kínálunk gyerekeknek, akik még nem tudnak angolul írni és olvasni. Iskolánk minden nap tart órákat 14.00 és 18.00 óra között a II., XIV. és a XI. kerületben.

Ingyenes angol nyelvtanfolyam

Ingyenes angol nyelvtanfolyam

Ingyenes angol nyelvoktatás angol anyanyelvű misszionáriusokkal az ország több (nagy)városában, heti rendszerességgel Az angolórákon való részvétel teljesen ingyenes, amelynek oka az, hogy angol anyanyelvű tanáraink, akik a világ különböző országaiból jöttek, de elsősorban az Egyesült Államokból, karitatív munka keretén belül tanítanak. Az angolórák mindenkinek rendelkezésére állnak, korosztálytól függetlenül.

Intenzív német nyelvtanfolyam

Intenzív német nyelvtanfolyam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Katedra nyelviskola

Katedra nyelviskola

A Katedra Nyelviskola Hálózat iskolá(i)ban az ideális tanulási körülményeket lehetővé tevő csoportokban folyik az oktatás. Csoportjaink maximális létszámának meghatározásakor tekintettel voltunk a Felnőttképzési Törvényben is meghatározott irányelvekre.

Liget nyelviskola

Liget nyelviskola

Angol nyelvvizsgára felkészítés Rákosligeten, a XVII. kerületben. Kiscsoportos foglalkozás, korszerű módszerek. Tanfolyamaink a teljesen kezdő szinttől az angol felsőfokú nyelvvizsgáig történő felkészítésig végigvezetik a résztvevőket azon az úton, amelynek a végén kiváló angol nyelvtudást kaphatnak. A kurzusok moduljai egymásra épülnek, a korszerű tananyag, a szakirányú végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező tanárok biztosítják a nyelvtanulás hatékonyságát.

Tuti menü